IVECO ON UPTIMEVemo, da se vaše podjetje ne more ustaviti.
Z IVECO ON Uptime lahko spremljate in optimizirate čas delovanja vašega vozila. Oblikovali smo vrsto storitev, ki so vedno na voljo, da vam pomagajo v primeru težav z vozilom.
Nikoli ne boste sami, naš center za stranke vam bo pomagal da bo vozilo delujoče na cesti in vam ponudil vso potrebno pomoč.

IVECO TOP CARE Da bi zagotovili prednost, ki si jo zaslužite

IVECOVA VRHUNSKA SKRB ZA VOZILA

IVECO vam kot Premium stranki ponuja še izboljšano storitev vzdrževanja vozila, da bo tako popravilo vašega vozila opravljeno v samo 6 urah.

NADZOR VOZILA & POMOČ NA DALJAVO Vedno skrbeti za vas

NADZOR VOZIL IN POMOČ NA DALJAVO

Orodje za oddaljeno diagnostiko, oddaljene storitve in brezžične posodobitve programske opreme vam bodo omogočili proaktiven pristop in pripevali k podaljšanju obratovalnega časa vozila, saj boste lahko predvideli morebitne okvare in čas mirovanja vozila.

ASISTENCA NON STOP Vedno ob strani, 24 ur na dan, 7 dni v tednu

ASSISTANCE NON STOP


 
IVECO center za stranke odgovarja 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in nudi pomoč v 36 evropskih državah, da kupcem pomaga, da vozilo ostanejo v pogonu.

MEDNARODNA POMOČ ZA VAŠE VOZILO

Skupina 80 operaterjev zagotavlja takojšen odziv v 10 jezikih in aktivira servisni center IVECO, ki je najbližji točki okvare. Med postopkom pomoči vas center za stranke obvešča o napredku in jamči, da bo vozilo čim hitreje spet v uporabi.
V primeru okvare vozila lahko pomoč na IVECO Non-Stop dosežete na 3 načine:
  • s klicem na brezplačno telefonsko številko 0800 590509 iz Združenega kraljestva ali 00800 48326000 v celinski Evropi.
  • s posredovanjem položaja vašega vozila s klikom z vgrajenim telematskim sistemom
  • uporabo aplikacije IVECO Non Stop: pomoč je le en klik stran!

IVECO NON STOP APP

Aplikacijo IVECO Non Stop lahko uporabite tudi za rezervacijo popravil za vaše vozilo - ne samo v nujnih primerih. Izberite termin in lokacijo, aplikacija pa vam bo potrdila rezervacijo.

PRENESITE APLIKACIJO IVECO NON STOP

Assistance Non Stop

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.