DAILY BLUE POWER

RAZVIJTE SVOJE POSLOVANJE V MESTNIH CONAH, BREZ OMEJITEV

Daily Blue Power ponuja trajnostne in učinkovite rešitve za mestni prevoz ljudi in blaga. Združuje tehnologijo, nizke emisije, zmogljivost in učinkovitost, v nameri, da popolnoma ustreza vašim nalogam v mestu: izbira novih Euro 6 RDE 2020 Ready motorjev, prvo tovorno vozilo, certificirano v dejanskih voznih razmerah; nova Daily Hi-Matic Natural Power z edinim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom v svojem razredu; in Daily Electric, vozilo z ničelnimi emisijami. Tri tehnologije, tri vozila, za trajnostno poslovanje - pripravljena na okoljske izzive za leto 2020.

ODKRIJTE VEČ

BODITE PRIPRAVLJENI NA MESTA PRIHODNOSTI

Daily Blue Power ne pozna meja in lahko vstopa v vse mestne cone kadarkoli: pripravite se za vaše transportne potrebe v prihodnosti in odkrijte svojega partnerja v trajnostnem poslovanju.

KATALOG

NAJŠIRŠA PONUDBA NA TRŽIŠČU

Družina Daily Blue Power je trajnostni poslovni partner, ki odpira pot do neomejene dostave v urbanih in primestnih okoljih, s čimer osvobaja prevoznike od omejitev okoljskih predpisov, z zmagovalno kombinacijo tehnologije, nizkimi emisijami, visoko zmogljivostjo in učinkovitostjo.
 
  MOČ HI-MATIC FURGONI
vozila koles
BESTELWAGEN
Enojna kolesa Dvojna kolesa
NATURAL POWER 136 KS 35 S 35/40/50/
65/70 C
50 C
ELECTRIC
80 kW 45/50 C 50 C

Odkrijte več

Copyright © 2021 IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.